Ajankohtaista

On jälleen aika tehdä hyvää. Olet ehkä osallistunut jo kampanjaan ostamalla hyväntekeväisyyssettejä jakson 14 esitteen takasivulta (voimassa 18.10.saakka) ja nyt voit jatkaa kampanjaa. Jaksoilla 15-17 on voimassa Joulurauha jokaiseen kotiin -hyväntekeväisyysesite. Jokaisesta MYYDYSTÄ hyväntekeväisyyssetistä lahjoitetaan 1 € Suomen SOS-Lapsikylälle.

Oma Oriflame kauppani


#oriflamesuomi #mahtaviaetuja #jokooletkäynytkaupassani


💄Ensimmäisen tilauksen mukana lahjaksi näppärä meikkipussukka sekä useita näytteitä.

💄Toisen tilauksen mukana lahjaksi legendaarinen Tender Care -hoitovoide.

💄Toimituskulut ovat 0€, kun kanta-asiakkaan tilaus on vähintään 40€, muuten toimituskulut 6,90€.

💄Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu ja ilmainen palautus, mikäli joku tuote ei miellytä.

💄Mahdollisuus osallistua erityisesti asiakkaillemme tarkoitettuihin kampanjoihin.

💄Klikkaa ostoksille ➡️
https://beautystore.oriflame.fi/TANJANBEATYSHOPUutta! 


Sunnuntain kunniaksi hurautimme Tampereelle Kengurumimmien hellään huomaan opiskelemaan sokerointia! 

Kengurumimmeiltä saatiin ylelliset Jantar Professional-sokerointimassat sekä tehokas sokerointikoulutus hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen karvanpoistoon. Jantar Professional-sokerimassa on tuotekehittelyssä rakennettu niin, että lämmittämistä ei tarvita, vaan sokerimassa pehmenee nopeasti huomioiden tekijän ruumiinlämmön sekä huoneen lämpötilan. Näin Jantar Professional-sokerimassan lämpötila pysyy tasaisena ja sen koostumus säilyy samana viimeistä pisaraa myöten. Sokerimassan tasainen lämpötila myös minimoi bakteerikasvua ja pidentää sokerimassan käyttöikää.

Alussa kannattaa varata pidempi aika meillä käydessä, ollaanhan vielä vasta-alkajia tässä hommassa, mutta harjoitus tekee mestarin! 

Miraque-Magneettiripset


Nyt loppui miunki hiirulaisena olo! Pääsin testaamaan Miraque- magneettiripsiä <3 Ripset ovat uudelleen käytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja. Ripset ovat valmistettu tarkoin valikoidusta, laadukkaimmasta synteettisestä silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. 

Parin harjoituskerran jälkeen nämä sujahtaa kätevästi paikoilleen :)

Valikoimissa on kuusi erilaista uniikkia mallia, joista löydät aina sopivat, niin päivä- kuin iltakäyttöön.

Tee haluttu meikki ensin valmiiksi ja viimeistele katseesi näillä hurmaavilla ripsillä, olet sen ansainnut

Kysy lisää näistä ihanuuksista ja sovitaan sullekkin sovitteluaika meille :)

.

Endometrioosiviikko

Tällä viikolla vietetään
🎗endometrioosiviikkoa🎗
ja haluamme osaltamme olla tässä mukana 💛Esittämällä vessapassi tms ja saat 15% alennusta kaikista meidän palveluista lukuunottamatta kampaamopalveluja. Tule hemmottelevaan kuumakivihierontaan, hoitavaan kasvohoitoon tai ota itsellesi uudet ihanat kynnet ripsitaivutuksen kera 😍
Tarjous voimassa 25.4 mennessä varatuista ajoista ja koskee uusia aikoja.
#endometrioosi #endometrioosiviikko #näkymätönsairaus#tulehemmoteltavaksi #olet💛💛

#oriflameedustusmuurame #minäjaoriflame.


Mitä endometrioosi on?
Endometrioosi on kohdun limakalvon pesäkesirottumatauti, jossa kohdun limakalvon (endometrium) kaltaista kudosta kasvaa kohdun ulkopuolella esimerkiksi munasarjoihin, munanjohtimiin sekä kohdun, suolen ja virtsarakon pinnoille.

Endometrioosi on yksi yleisimmistä naistentaudeista. Endometrioosia sairastaa jopa 10-15 % hedelmällisessä iässä olevista naisista, eli Suomessa jopa 200 000 naista.
Endometrioosipesäkkeet käyttäytyvät samantapaisesti kuin kohdun limakalvo. Ne reagoivat kuukautiskierron mukaiseen estrogeenitason nousuun ja laskuun. Estrogeenitason kohotessa pesäkkeet paksuuntuvat ja vatsaontelossa vuotava veri ärsyttää ja tulehduttaa viereisiä kudoksia, jonka seurauksena voi muodostua arpikudosta ja elimiä toisiinsa liimaavia kiinnikkeitä.
Endometrioosi aiheuttaa kroonista kipua, heikentää sitä sairastavan elämänlaatua ja aiheuttaa lapsettomuutta. Endometrioosi on uusiutuva, krooninen sairaus. Lopullista parantavaa hoitoa ei sairauteen ole vielä löytynyt, mutta oireita voidaan hoitaa muun muassa tulehduskipulääkkeillä, hormonilääkkeillä tai leikkauksella.

Max2 Rolly King-Ripsien kestotaivutus

Meillä ollaan ahkerasti opiskeltu ja uutuutena Max2 Rolly King-Ripsien kestotaivutus! Taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsipidennyksiä! Tavallisen ripsipermanentin sijaan käsittely taivuttaa ripsen suoraan ylöspäin (ei käherrä niitä kiharalle :D) 

Kestotaivutuksessa muokataan ensin taivutusaineella ripsessä olevat sillat, jotka määrittelevät ripsen kaarevuuden. Tämän jälkeen rakennetaan kiinnitysaineella uudet sillat, joilla ripsi pysyy toivotussa kaarevuudessaan.

Taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsipidennyksiä - ROLLY KING PRO ripsien kestotaivutuksen avulla! Ripsien kestotaivutus ei voi olla tämän nopeampaa, helpompaa ja mukavampaa.

Käytännöllisiä taivutusmuotteja on kolmea eri kokoa, kaiken pituisille ripsille: S, M ja L. Samalla muotilla on valittavissa joko J- tai C-kaari taivutukseesi!

Sinulle joka et halua ripsipidennyksiä, mahdollisuus pidemmän ja runsaamman näköisiin ripsiin ROLLY KING kestotaivutuksen avulla!


Meillä koittaa kevätsiivouksen aika joten tuu tänään Ystävänpäivänä 14.2 klo 13-17 jeesaamaan ostamalla hyllyt tyhjiksi oriflamen tuotteista! Alennukset jopa 50%
Kahviakin on 😉

UUTTA UUTTA UUTTA

Senni kävi opiskelemassa ihanan päivän Tampereella Kengurumimmien Teija Metsärannan mahtavassa RaNails geelikynsikoulutuksessa! Todistus tuli ja mallille ihanat kynnet😍 Helmikuu harjoittellaan ja maaliskuusta eteenpäin (viimeistään) otetaan varauksia vastaan, hinnat tulee myöhemmin😊

Kevään 2018 varainhankinta 

Oriflamen varainhankinta on hyvä tapa kerryttää varoja koululle, seuralle, yhdistykselle tms.

Jokaisesta myydysta setistä tuotto tulee lyhentämätömä valitsemallesi varainhankinta kohteelle.

Nyt settejä on 4 erilaista ja niiden minimitilaus määrä on 10kpl jolloin Oriflame  pystyy tarjoamaan edullisemman tilaushinnan ja tuottoisamman varainhankinnan.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!


Avajaistarjoukset

Päätimme jatkaa avajaistarjouksia vielä joten nämä huimat edut saat lunastettua marraskuun loppuun saakka! Loistavia lahjoja pukinkonttiin! Kysy lisää!

Jouluisille ostoksille uusiin tiloihin!

Olemme saaneet muuton tehtyä uusiin tiloihin joten tule meidän kanssa juhlistamaan tätä tapahtumaa 16.11.17 klo 16-20 välisenä aikana höyryävän glögin kera!

Samalla voit jo ostaa joululahjoja sekä lahjakortteja pukinkonttiin! 

Kipin Kapin Verkkokauppaani ostoksille!

Nyt kantsii mennä kauppaani shoppaamaan, koska ensitilauksesta saat -10% alennusta sekä postikuluttoman tilauksen! Kipase kattoo, josko siellä olis kivoja joululahjaideoita ;)

https://beautystore.oriflame.fi/TANJANBEATYSHOP

Karajan Löytöeläinkodille uusia tarvikkeita!

Minulla on kunnia kerätä varoja Karajan löytöeläinkodille.
Onneksi tälläinen paikka on olemassa. Lue meidän Piun tarina ja tilaa setti tai pari jolla tuet arvokasta toimintaa!
(myynistä lahjoitetaan 33,3 - 37,5% Karajalle) Kiitos!
#karajanlöytöeläinkoti #varainhankinta#moneneläimenpelastus #kiitoskunvälität

Hyvinvointiryhmä

Hyvinvointiryhmät strattaa Muuramessa 12.9 klo 18 yhteisellä liikunnallisella tapahtumalla!

Tervetuloa

Mysteeriboksit tilattavissa!

Ekat mysteeriboksit ovat olleet tykättyjä <3 ja vielä ennätät saada oman elokuisen boksin itsellesi!

Boksi sisältää Oriflamen kosmetiikkaa joka on täysin miun oma juttu eli Oriflame Muurame edustuksen "tuote" ja ei ole sidoksissa muihin tahoihin.
Hinta Mysteeriboksille on vain 25€ ja se sisältää aina mahtavia tuotteita jotka vaihtuvat kuukausittain. Postikulut (5,90€) ovat jo tässä mukana. Tuotteiden arvo on moninkertainen maksamaasi hintaan nähden! Hintaa ei siis jää paljon, ja lupaan ettet tule pettymään paketin sisältöön. 

Voit tilata paketin yksittäistilauksena 25€/kk.
Tai lähteä paketin tilaajalistalle jolloin se tulee automaattisesti sinulle joka kk ensimmäisten joukossa samaan 25€ hintaan.

Eikö olisikin ihana saada joka kk upeita kosmetiikkatuotteita käyttöösi todella edulliseen hintaan?!" Jos vastasit kyllä ni
laita viestinä 050 520 6991/tanjuskanoriflame@gmail.com omat tiedot ja mainitse myös lähdetkö kk tilaajaksi vai tilaatko vain tämän elokuun boksin. KK tilaajalle extra lahja mukaan ;)

Elokuun boksi on tilattavissa 15.8 asti.

Kesäjalat kuntoon!

Nyt on aika hoitaa kesäjalat kuntoon ja samalla nauttia tunti rentouttavassa hoidossa! 

Varaa aikasi Susalta ja nauti :)

Varainhankinta 

Yhteistä kassaa voi kartuttaa Oriflamen avulla

Jokaisen luokan, seuran, yhteisön tms vastuuhenkilöt miettivät usein, miten toiminta saataisiin rahoitettua niin, ettei harrastus olisi kohtuuttoman kallis. Luokkaretket,leirikoulut, seuran harjoitusvuorot, valmennus, peliasut, pelimatkat

- nämä kaikki maksavat.

Oriflame tarjoaa miellyttävän ja helpon tavan hankkia joukkueelle varoja. Oriflame-tuotepakettien myynti on hauskaa, tuottoisaa ja riskitöntä!

Oriflamen tuotteet ovat joka kodin käyttökosmetiikkaa, jota ei ole myytävänä kaupoissa. Tuotteet ovat helposti myytävää päivittäiskosmetiikkaa.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää tästä helposta ja riskittömästä tavasta kerätä varoja kohteellenne!

Muuramen oriflamen edustuksen tiloissa tapahtuu 3.5.17!!


Tervetuloa sankoin joukoin joko valitsemaasi tapahtumaan tai vaikka kaikkiin samalla vaivalla! 

Nyt mahtavia avajaistarjouksia!!


  • Varaa maaliskuun aikana itsellesi hemmotteleva tai hoitava jalkahoito ja saat 20% alennusta hinnasta!
  • Meikki ja ihonhoitokurssit maaliskuun ajan koko porukka 1 hinnalla!! Nyt kannattaa varata kipin kapin ajat näihin kursseihin!