Kauneusillat

Luonnollista kauneutta kauneusillassa

Kauneusilta on paras, helpoin ja hauskin tapa tutustua Oriflame-kosmetiikkaan. Se on vapaamuotoinen illanvietto, joka voidaan järjestää missä ja milloin vain. Kauneuteen voi toki tutustua päivälläkin, esimerkiksi työpaikan lounastilassa. 

  • Suosittuja teemoja ovat: vartalon hemmotteluhoidot, meikkiopastukset, ihonhoitoillat sekä käsi- ja jalkahoidot. Suosittelemme lämpimästi myös hyvinvointi-iltaa, jossa esittelyssä ovat Oriflamen omat Wellness-tuotteet maistiaisineen. Oriflame-edustaja tuo kauneusiltaan mukanaan tuotteet ja tarvikkeet, ja tuotteita voi kokeilla, tuoksutella ja tunnustella kaikessa rauhassa niin paljon kuin haluaa.

Järjestäminen on täysin ilmaista, eikä ostopakkoa ole. Lisäksi Oriflame-tuotteilla on täydellinen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Kauneusillan voit pitää haluamassasi paikassa tai vaihtoehtoisesti voit kutsua ystäviäsi Muuramen Oriflamen Pisteelle, jossa on kokeiltavana koko Oriflamen tuotevalikoima. Ota meihin yhteyttä, sovitaan yhdessä aika ja paikka sinun hemmotteluillallesi!Järjestä kutsut, saat lahjat!

1. Kun illan myynti on vähintään 100 euroa, ja kutsuilla on vähintään 4 vierasta, saat tilata kutsujen järjestäjälle yhden valmiiksi määritellyistä tuotepaketeista.

2. Kun illan myynti on vähintään 200 euroa, saat tilata illan järjestäjälle edellisen lisäksi toisen tuotepaketin.

3. Kun illan myynti on vähintään 400 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi kolmannen tuotepaketin.

4. Kun illan myynti on vähintään 600 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi neljännen tuotepaketin.

5. Kun illan myynti on vähintään 800 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi viidennen tuotepaketin.

6. Kun illan myynti on vähintään 1000 euroa, saat tilata illan järjestäjälle aiempien lisäksi kuudennen tuotepaketin.